Snack's 1967
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

E-sigaraların artıları ve eksileri açıklandı

Ulusal Bilim, iqos 3 lacivert Mühendislik ve Tıp Akademileri, elektronik sigaraların etkilerini araştıran en büyük raporlardan birini yayınladı. Bulgularını aşağıda özetliyoruz.
e-Heets Sigara Fiyati tutan kadının el
Kapsamlı yeni bir rapor, elektronik sigaraların sağlık risklerini incelemektedir.
Buraya tam olarak erişilebilen rapor Aspire Nautilus elektronik sigara 800'den fazla bilimsel çalışmayı gözden geçiriyor Aspire AVP AIO POD Kit ve e-sigara olarak da bilinen elektronik sigara kullanımından etkilenebilecek çeşitli sağlık durumları hakkında birkaç sonuç çıkarıyor.

Yaygın kullanımları göz önüne alındığında, e-sigaraların derinlemesine bir analizine ihtiyaç olduğu açıktır. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine (CDC) göre, Amerikan yetişkin nüfusunun yüzde 12'sinden fazlası en azından bir e-sigara denedi ve Amerikalıların yaklaşık yüzde 3.7'si düzenli olarak e-sigara kullanıyor.

E-sigaralar gençler arasında daha yaygındır. CDC'ye göre, 18 ila 24 yaş arası yetişkinlerin yüzde 20'den fazlası, bu sayı yaşla birlikte düşme eğiliminde olmasına rağmen, onları denedi.

Yaygın kullanımlarına rağmen, e-sigaraların sağlığa etkileri hala belirsizdir. İşte Medikal Haberler Bugün, vapingin kardiyovasküler sağlığımız için harika olamayacağına dair araştırmalar yayınladık , ama kuşkusuz kanıtlar oldukça sınırlı.

Yeni raporu yazdı Ulusal Bilim, Mühendislik ve Tıp Akademileri (NASEM) komitesi başkanı David Eaton, "E-sigaralar sadece faydalı veya zararlı olarak sınıflandırılamaz" diyor.

" Sigara içmeyen ergenler ve genç yetişkinler tarafından kullanılması gibi bazı durumlarda, olumsuz etkileri açıkça endişe uyandırıyor. Diğer durumlarda, örneğin sigara içenlerin sigarayı bırakmak için kullandığı durumlarda, sigara ile ilişkili hastalıkları azaltmak için bir fırsat sunuyorlar ."

David Eaton
Umarım, yeni NASEM raporu bu karmaşık konuyu aydınlatmak için yardımcı olacaktır. İşte kanıtların onları destekleyen gücü ne kadar güçlü olduğuna göre gruplandırılan sonuçlarından bazıları. Kanıtın gücü, "kesin" den - en güçlüsü - "yetersiz" veya "kanıt yok" arasındadır.

E-sigaralar, nikotin ve kanser
Rapor, e-sigaraların büyük çoğunluğunun, potansiyel olarak toksik olan çok çeşitli maddeler içerdiğine dair kesin kanıtlar buldu.

Bununla birlikte, raporda ayrıca "yanıcı tütün sigaraları için e-sigaraların tamamen kullanılmasının, kullanıcıların yanıcı tütün sigaralarında bulunan sayısız toksik madde ve kansere maruz kalmasını azalttığına dair kesin kanıtlar" bulundu.

Nikotin alımı açısından, raporda, deneyimli yetişkin e-sigara kullanıcıları arasında, e-sigaraların nikotin maruziyetinin "deneyimli e-sigara kullanıcıları arasında, yanıcı tütün sigaraları ile karşılaştırılabileceğinin" önemli kanıtları "ortaya çıktı."
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE