Ring ring
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Sigarayı bırakmak için 10 ipucu - Bölum 2

4. E-sigaralar
Bir e-sigara , katran ve karbon monoksit gibi diğer zararlı tütün yan ürünleri olmadan bir buharda nikotinin solunmasını sağlayan Vaporesso Renova Zero Pod Elektronik Sigara bir cihazdır.

Yeni araştırmalar , e-sigaraların sigarayı bırakma konusunda yardımcı olabileceğini gösteriyor iqos 2.4 heets cesitleri çünkü insanlar e-sıvının nikotin içeriğini NRT'ye benzer şekilde azaltabiliyor. Bununla birlikte, iqos 3 literatürde sigarayı bırakma konusundaki bu yaklaşım hakkında bazı tartışmalar vardır.

5. Allen Carr'ın Kolay Yolu
Birçok kişi Allen Carr's Easyway'i kullanarak sigarayı başarıyla bıraktı . Sigara içmeyi bırakma konusunda dünyanın en çok satan kitabı. Sigara içenlerin, neden sigara içtikleri hakkındaki yanlış anlamalarını anlamalarına yardımcı olur ve sigara içmeye devam etmelerini sağlayan korkuları gidermelerine yardımcı olur.

Bu çalışma , Allen Carr yöntemini izleyen sigara içenlerin, heets sigara satış soğuk hindilere göre 13 ay sonra sigara içmeme ihtimalinin altı kat daha fazla olduğunu göstermektedir .

6. Lobelia
Lobelia'nın (Hint tütünü de denir) insanların sigarayı bırakmalarına yardımcı olabileceğini gösteren bir kanıt var . Lobelia bitkisinin aktif maddesi olan lobeline'ın, beyindeki nikotinle aynı reseptör bölgelerine bağlanarak dopamin salınımına neden olarak çalıştığı, dolayısıyla sigarayı bırakırken ortaya çıkan ruh halindeki dalgalanmalara ve isteklere yardımcı olarak çalıştığı düşünülmektedir.

Lobelia ayrıca, sigara içenlerin sigarayı bırakma konusunda sıkça yaşadığı boğaz, Vaporesso Luxe 220W Kit Elektronik Sigara akciğerler ve bronş tüpleri de dahil olmak üzere solunum yolundaki aşırı mukusun temizlenmesinde yardımcı olabilir, ancak bunun doğru olup olmadığını belirlemek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır.

7. B ve C vitaminleri
Çeşitli çalışmalar , sigara içenlerin genellikle sigara içmeyenlere kıyasla daha düşük dolaşımdaki B vitaminleri ve daha düşük C vitamini düzeylerine sahip olduğunu göstermiştir. Sigara içenler genellikle stresi , bir sigaraya duyulan özlemi artıran tetikleyicilerden biri olarak belirtirler. B vitaminleri "stres önleyici" vitaminler olarak bilinir ve ruh halini dengelemeye yardımcı olabilirler.

C vitamini güçlü bir antioksidandır akciğerleri korumaya yardımcı olabilir sigara dumanı nedeniyle oksidatif stresten. Bu nedenle, bu vitaminlerle takviye etmek, sigarayı bırakmada yardımcı olabilir.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE