Polaroid
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Sigaraya merak, öğrencilerin arasına düşen elektronik sigaralar

Amerika Birleşik Devletleri'nde daha az sayıda orta ve lise öğrencisi, Kronik Hastalıkları Önleme dergisinde yayınlanan yeni bir araştırmaya göre sigara veya puro kullanmış ya da merak etmişlerdir .
[Bir sigarayı reddeden bir genç çocuk]
Araştırmacılar, daha az öğrencinin sigara ve puro kullanma konusunda meraklı olduklarını tespit ediyor.
Ancak, IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinden (CDC) ve Gıda ve İlaç İdaresi'nden (FDA) araştırmacılar tarafından yürütülen çalışma, hiç sigara içmeyen tütün kullanmış veya merak etmiş Amerikalı öğrencilerin yüzdesinde bir değişiklik olmadığını tespit etmiştir.

CDC’ye göre, sigara içmek her yıl 480.000’den fazla ölümle sonuçlanan ABD’de önlenebilir ölümlerin önde gelen nedeni olmaya devam ediyor .

Hiç şüphe yok ki, ABD'deki sigara içme oranlarını azaltmada büyük adımlar atılmış; Halen sigara içen yetişkinlerin sayısı 2005’te yüzde 20,9’dan 2014’te yüzde 16,8’e düşmüştür.

Yine de, daha yapılması gereken çok şey var ve araştırmacılar, tütün salgını sona erdirmenin bir yolu olarak gençler arasında sigara kullanımını engellemeye odaklanıyor.

Bunu yapabilmek için, araştırmacıların ilk önce gençler arasında tütün kullanımı ölçeği ve onları tütün ürünlerini kullanmaya iten şey hakkında iyi bir fikir edinmeleri gerekir.

FDA'nın Tütün Ürünleri Merkezi'nden ortak yazar Alexander Persoskie ve meslektaşları bu etkenleri yeni çalışmalarıyla ele almayı hedefledi.

Vaporesso Renova Zero Pod Elektronik Sigara kullanımında% 4 düşüş
Ekip, Amerikan öğrencileri arasında 6-12. Sınıflarda tütün kullanımı hakkında ulusal veri sağlayan 2012 ve 2014 Ulusal Gençlik Tütün Araştırması'ndan gelen bilgileri analiz etti.

Araştırmacılar bu verileri kullanarak sigara, puro ve dumansız tütün kullanmış veya hiç merak etmiş öğrencilerin yüzdesini hesaplamışlardır. Sadece 2014 yılı için ekip, Aspire Elektronik Sigaralar AVP AIO POD Kit e-sigaralarla ilgili sürekli kullanımı ve merakı değerlendirdi .

Yaptıkları analiz, 2012-2014 yılları arasında öğrenciler arasında sigara kullanımının yüzde 26,4'ten yüzde 22,4'e düştüğünü, puro kullanımının ise yüzde 21,2'den yüzde 17,6'ya düştüğünü ortaya koydu.

Buna ek olarak, araştırmacılar sigara ve puro kullanmayan, 2012'de yüzde 51,2'den 2014 yılında yüzde 54,3'e yükselen ve kesinlikle merak etmeyen öğrencilerin yüzdesinde bir artış tespit ettiler.

Purolarda benzer bir patern görüldü; puro kullanma konusunda hiç merak etmemiş ya da "kesinlikle kullanmayan" öğrencilerin oranı 2012-2014 döneminde yüzde 60,1'den yüzde 62,8'e yükselmiştir.

Ancak, araştırmacılar dumansız tütün konusunda sürekli kullanımda ya da merakta önemli bir değişiklik olmadığını tespit etmişlerdir.

Medikal Haberlerle Konuşmak Bugün , Persoskie, Aspire Nautilus elektronik sigara AVP AIO POD Kit dumansız tütünle ilgili neden bir değişiklik olmadığı konusunda net olmadığını söylüyor.

"Ancak, bu ürün türüyle ilgili sürekli kullanım ve merak seviyelerinin 2012'de sigara ve purolara göre daha düşük olduğunu kaydetmeye değer" dedi. "Bununla birlikte, bu bulgular ABD gençleri arasında dumansız tütün ürünleri de dahil olmak üzere tüm tütün kullanım biçimlerini azaltma çabalarının önemini vurgulamaktadır."
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE