Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Elektronik sigara nedir?

Vaping: Gerçekten sigaradan daha mı güvenli?
Bir e-sigara, genellikle bir sigaraya, bir puroya, bir boruya veya bir kaleme benzeyen uzun bir tüptür. Çoğu, heets sigara satış değiştirilebilir ve yeniden doldurulabilir kartuşlarla yeniden kullanılabilir, ancak bazıları tek kullanımlıktır.

"Dumansız, tütün içermeyen bir sigara" için ilk patent 1963'te Herbert A. Gilbert tarafından talep edildi, ancak mevcut cihaz 2003 yılına kadar görünmedi.

Bildiğimiz e-sigara, şu anda Ruyan olarak bilinen Golden Dragon Holdings için çalışan Çinli bir eczacı olan Hon Lik tarafından icat edildi. Şirket 2005-2006 yılları arasında büyük pazarlara ihracat yapmaya başladı. Şu anda pazarda 460'den fazla marka var.

Onlar nasıl çalışır
Çoğu e-IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü var:

bir ağızlık veya kartuş
bir ısıtma elemanı
şarj edilebilir bir batarya
elektronik sigara likiti devreler
Kullanıcı ağızlığı emdiğinde, iqos 3 heets cesitleri bir sensör ağızlıkta tutulan aromalı, sıvı bir çözeltiyi buharlaştıran bir ısıtma elemanını harekete geçirir. Daha sonra kişi aerosol çözeltisini "buharlaştırır" veya solur.

Nikotin içeriği, mililitre (ml) başına sıfır ila "ekstra yüksek" veya 24 ila 36 miligram (mg) arasında değişir.

Ağızlık , tüpün ucuna sabitlenmiş bir kartuştur. Ağızlığın içindeki küçük plastik bir kap, sıvı çözeltide boğulmuş emici bir materyali tutar. Kartuş, gerektiğinde yeniden doldurulabilir veya başka bir önceden doldurulmuş kartuşla değiştirilebilir.

Atomizör buharlaşabilir neden sıvı ısıtan bir ısıtma elemanı olup. Çözelti daha sonra solunabilir veya solunabilir.

Akü , iqos 3 multi 2.4 plus ısıtma elemanına güç sağlar. Bu normalde şarj edilebilir, lityum-iyon bir bataryadır.

Kullanıcı cihaza emdiğinde sensör ısıtıcıyı çalıştırır. Bir LED etkinleştirildiğinde gösterebilir.

Aynı zamanda e-sıvı veya e-meyve suyu olarak da bilinen çözelti , nikotinin tütünden çıkarılması ve bir baz, genellikle propilen glikol ve aroma ile karıştırılmasıyla yapılır. Propilen glikol inhalatörlerde, örneğin astım için kullanılır . Geleneksel, karpuz, mentol ve lav akışı gibi isimlerle seçilebilecek çok çeşitli tatlar vardır.

Tütün ve mentolün birleşimi gibi bazı tatlar, geleneksel sigaralara benzemeye çalışır. Bazıları belirli markaları taklit ettiğini iddia ediyor.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

XtGem Forum catalog