XtGem Forum catalog
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Hamilelikte Sigaraya Maruz Kalmanin Zararlari - 1

Akciğer hastalıklarına erişkin duyarlılığı, ikinci el sigara dumanına doğum öncesi maruz kalmaya bağlı olabilir. Bu nedenle, hamile farelerin ikinci el sigaraya maruz kalmasının, akciğer fonksiyonunda ve yetişkinlikte süren yavrularının yapısında değişikliklere neden olduğunu bulan bilim insanlarına önerin.
hamile kadın, sigara içiyor
Araştırmacılar, ikinci el sigaraya doğum öncesi maruz kalmanın erişkinliğe devam eden akciğer sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini keşfetmişlerdir.
Baton Rouge’daki Louisiana Eyalet Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından yürütülen çalışma hakkında bir rapor - Solunum Araştırmaları dergisinde yayınlandı .

Dumanı olduğu üretilen yakın insan tarafından teneffüs edilebilir, örneğin puro, sigara, ve boru gibi tütün ürünlerinin yakılması.

İkinci el dumandan nefes almak pasif içicilik olarak da bilinir. Sigara içen biri tarafından verilen duman, aynı zamanda ikinci el duman olarak sınıflandırılır.

Tütün dumanındaki 7.000 kimyasal maddenin yüzdesi toksiktir - yani vücuda bir dereceye kadar zarar verirler. Bunlar kansere neden olabilecek 70'i içerir.

Yaklaşık 890.000 her yıl dünya çapında tütün tarafından öldürülen 7 milyon insanın duman ikinci maruz kalan içmeyenlerde vardır.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, son 50 yılda, sigara dumanını solumaktan kaynaklanan hastalıklardan yaklaşık 2,5 milyon sigara içmeyen kişi öldü.

Pozlama düşüyor
Sigara içmeyenlerin tükürük, idrar ve kanındaki tütün biyobelirteçleri için yapılan testler, Aspire Elektronik Sigaralar ABD'de son on yılda ikinci el Vaporesso Elektronik Sigara dumanına maruz kalmanın düzenli olarak düştüğünü göstermektedir.

2011-2012 yılları arasında, sigara içmeyenlerin yaklaşık yüzde 25'i, iqos 3 multi fiyat 1988-1991 yılları arasında neredeyse yüzde 90'ına kıyasla, Aspire AVP AIO POD Vaporesso Revenger 220W Kit Elektronik Sigara ölçülebilir düzeyde tütün biyobelirteçlerine sahipti.

Bununla birlikte, sigarayı azaltma önlemlerine rağmen, 2011 ve 2012 arasında yaklaşık 58 milyon olan önemli miktarda sigara içmeyen ABD'de halen ikinci el sigara dumanına maruz kalmaktadır.

Araştırmacılar, çalışma raporlarında , hamilelik sırasında sigara içen kadınların yavrularının akciğer fonksiyonlarını değiştirdiğini ve daha yüksek solunum problemleri oranları olduğunu gösteren kanıtlanmış kanıtlardan bahsediyor.

Ayrıca, hamilelik sırasında ikinci el sigara dumanına maruz kalmanın doğmamış bebeğin gelişimini etkileyebileceğini ve düşük doğum ağırlığına ve erişkinlikte daha yüksek bir hastalık riskine yol açabileceğine dair kanıtların arttığına dikkat çekmektedir.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE