XtGem Forum catalog
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

IQOS Lisans Aldi

Marlboro sigaralarının arkasındaki tütün devi, yasadaki bir değişikliğin satışlarını yasallaştırmasının ardından ilk kez tezgahın üzerine 'dumansız sigaraları' satmak.

Pazartesi günü, Philip Morris International, 11 süpermarket ve mağazanın iQOS cihazlarını Dubai Duty Free'deki bir çıkış yerine ek olarak satacağını söyledi.

Şirket, "ısının yanmaması" teknolojisinin sağlık üzerinde geleneksel sigaralardan çok daha az etkisi olduğunu iddia ediyor. iQOS, içine tütün tıpası içeren bir ısı çubuğunun yerleştirildiği pille çalışan cihazlardır. Isı, zararlı duman yerine buhar üretir - tıbbi araştırmacılar bazılarının önerdiği kadar zararsız olmadığını iddia etse de.

BAE hükümeti ısıtma cihazları için vergi almayacak, ancak tütün dolumları 2017 'günah vergisi' kapsamında yüzde 100 vergiye tabi olacak.

Bu yılın başlarında, BAE'deki iQOS ve sıvı nikotin buharları gibi cihazların satışının yasallaştırılması yönünde hareket, sağlık görevlileri ve üreticiler arasında buhar ve e-sigara sağlığına etkisi konusunda daha geniş bir tartışma ortaya çıktı.

Geleneksel sigaralar, nargile, iqos 3 multi pipo veya iQOS olup olmadığını, IQOS Heets Amber Sigara Tütünü tüm sigaranın zararlı olduğunu vurgulamak önemlidir.

Dr Harbi Darwish, Bareen Uluslararası Hastanesi

PMI’nin Orta Doğu Başkan Vekili Tarkan Demirbaş, "Amacımız, iQOS ürünüyle sigara içmeye devam etmek isteyen tüm sigara içenleri hedeflemektir" dedi.

"Sigara içme alternatifleriyle ilgili düzenlemelerin değiştirilmesi, hükümetlerin düşük riskli ürünlerin sigara içenleri üzerindeki etkisinin farkına varmaya başladığını gösteriyor. Bu sektörün geleceği. "

Şirket, iQOS 3 cihazının en son sürümünün BAE’deki ürünlerin karaborsa satışlarını üstleneceğini ve şu anda perakende satış fiyatının üç katından daha fazla çevrimiçi satış yapmasını umuyor.

Philip Morris, iQOS cihazlarını ilk kez Dh250 için tezgahta satacak. Çevrimiçi satıcılar şu anda Dh800'e kadar gadget'lar sunuyor.

Çeşitli pazarlarda firma tarafından HeatSticks veya Heets olarak pazarlanan tütün çubukları, 20'lik bir paket için Dh20'de fiyatlandırılır.

Şu anda, Çin ve Rusya'dan ithal edilen tütün çubukları lisanssız çevrimiçi olarak satılmaktadır.

Choithrams, Spinneys, Al Maya ve Carrefour yedekleri satmaya başlayan mağazalardan bazıları.

British American Tobacco, en son vaping cihazı Vype ePen 3'ü BAE'de yasa değişikliğini takiben yakın bir zamanda başlatacağını açıkladı.

Geçen yıl, Kaliforniya Üniversitesi'nden araştırmacılar, iqos zararlari sigara içenlerin "puf oranlarını" daha fazla nikotin solumak için hızlandırdıklarını, çünkü bir ısı çubuğunun kapanmasından sadece altı dakika kadar sürdüğünü ve geçici olarak şarj edilmelerini gerektirdiğini belirtti.

Philip Morris'in iddia ettiği gibi iQOS sisteminin "zararsız olamayacağı" sonucuna vardılar ve daha fazla çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu söylediler.

Firma bulguları reddetti ve toksik maddelerde "farklı şişirme rejimlerinin artış göstermediğini" belirlediğini ve sigaradan iQOS'a geçenlerin, çok daha az toksik madde içermediğini söyledi.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE